Holdas horoszkóp nyaklánc (Ikrek)

2 500 Ft

Ikrek jegyben születetteknek

Availability: 1 készleten

Cikkszám: EM0019 Kategória: Címkék: , , , , , , , , , , , ,

Horoszkópos nyaklánc – Ikrek

 

A minta mérete: 20 mm átmérőjű + a hold

 

A hold mérete: 41 mm

 

A lánc hosszúsága: 50 cm

 

Ne feledjétek!
A webáruházban található összes terméket igény szerint elkészítjük saját fényképeddel, egyedi elképzelésed alapján bármilyen mintával, felirattal!
Ebben az esetben válaszd a ” Fényképes ajándék ” menüpontot és rendeld meg a neked megfelelő ékszer sablont.
Miután megvásároltad, az info@ekszermano.hu e-mail címre várjuk az általad választott képet, rövid leírással melyben leírod röviden mit szeretnél. Amennyiben csak feliratot kérsz, értelemszerűen kép nélkül várjuk a szöveget. (Bővebben a főoldalon / Információ egyedi rendelésről / menüpont alatt!)

 

Érdekesség:


Ikrek csillagjegy elemzése:

 

Kifelé forduló, mozgékony és intellektuális, életét kettősség jellemzi, szerteágazó érdeklődésű, ezért egy kicsit felületes is, kiváló szónok, jártas a művészetekben, szellemes, tapintatos, de kissé különc és lobbanékony, szívesen ígérget, hogy hamar elfeledkezzen az ígéreteiről. Remek üzleti érzékkel rendelkező ember, aki sikeres a szerelemben is, és imádja a futó kalandokat.

 

Rejtélyes személyiség, kettős jellem. Személyét valamilyen titokzatosság lengi körül. Szereti az újat, a változást, a kalandokat, ezért a hűség nem tartozik az erősségei közé. Olyan partnerre vágyik, aki türelmesen elnézi gyerekes csínytevéseit.  Minél sokoldalúbb partnerre talál, annál hosszabb ideig tart kapcsolata.

 

Igazi szórakoztató jelenség, aki mellett nem lehet unatkozni. A hideg külső az, ami igazán vonzóvá és rejtélyessé teszi. Együtt érző személy, aki mindig meghallgatja mások gondjait, és megpróbál megoldást találni a problémákra. Nagyon segítőkész. Mindig észben tartja a jeles napokat, melyeket apró meglepetésekkel tesz felejthetetlenné. Sokoldalúsága révén egyszerre képes több dolgot is csinálni. Mindig saját döntéseire támaszkodik, és képes gyors döntéseket meghozni. Az üzleti és a szakmai életben kiváltképp sikeres. Egy ilyen asszonnyal élni nem könnyű dolog. Komoly támaszt jelent párjának.

 

Igazi ellentétes személyiség. A gyors és a helyes megoldásokat szereti. Remek szónok. Általában mindenhez ért, igazi géniusz. Állandó mozgásban van. Imádja az utazásokat, egyszerűen nem tud egy helyben maradni. Nem veti meg az új kalandokat. Rámenős, de ugyanakkor stílusa nem fárasztó. Képes mindent kívülállóként szemlélni. Sosem képes behódolni egy nőnek, azt meg végképp nem szereti, ha felette uralkodnak.

 

 Szerencseszámai : 5, 7 és 12

Szerencsenapjai: Csütörtök

Ideális társa: Mérleg, Nyilas, Vízöntő

Erőssége: Írás, beszéd, logika, kommunikáció

Gyengéje: Fecsegés, pletykálkodás, szétszórtság, felületesség, pontatlanság

Virága: Azálea

Polaritása: Semleges

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Holdas horoszkóp nyaklánc (Ikrek)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart